Cum alegem cele mai bune body-uri și salopete pentru bebelușul tău?

Nu intrați în panică! Nu este chiar atât de simplu, dar nici imposibil! Important este să respectați câteva reguli de bază.

 

Garderoba de bază a bebelușului

Orice garderobă înseamnă un set de haine de bază, standard, de la care să pornești și care să își dovedească în primul rând utilitatea. Este valabil și pentru nou-născutul abia intrat în familia voastră, așa cum este valabil și pentru adulți.

Este posibil să vă confruntați cu situația standard a proaspeților părinți: vă uitați la un munte de cadouri, pe care le-ați primit de la rude și prieteni, ori le-ați achiziționat chiar voi pentru a fi pregătiți de marele moment, dar ajungeți rapid la concluzia că de fapt, vă lipsesc articolele esențiale pentru îmbrăcarea bebelușului.

S-ar putea, în egală măsură, să aveți de fapt toate cele necesare, dar să nu știți să identificați elementele de bază.

 

Nevoile bebelușului primează

Ei bine, prima regulă este să țineți cont de anotimpul în care vă aflați pentru a identifica nevoile bebelușului. Dacă se apropie sezonul cald, ați scăpat deja de multe bătăi de cap, pentru că în următoarele luni nu veți avea nevoie de haine foarte groase.

Există însă două elemente de bază ale garderobei bebelușului. Acestea practic sunt  indispensabile indiferent de anotimp: body-uri și salopete.

Set 5 buc body bebelusi tip maiou pentru baieti
Set 5 buc body bebelusi tip maiou pentru baieti

Ce-i drept, nu fiecare proaspăt părinte cunoaște diferența dintre salopete și body-uri, dar în scurt timp, vă veți familiariza cu secretele hainelor pentru bebeluși și veți știi ce să cumpărați.

 

Body-ul, indispensabil pentru orice bebeluș

Un body este cea mai populară și versatilă piesă vestimentară pentru bebeluși. Nu are picioare de pantaloni și se închide în zona picioarelor cu ajutorul unor capse.

Aceasta înseamnă că va ține scutecul și nu trebuie dat jos la schimbarea scutecului. Body-ul rămâne întotdeauna pe loc.

Acest tip de îmbrăcăminte este disponibil în trei versiuni – cu mâneci scurte, mâneci lungi și fără mâneci.

Set 5 buc body bebelusi tip maiou pentru fetite Body bebelusi tip helanca crem “dinti”

 

Se poate închide și la gât, făcându-l mai ușor de îmbrăcat. Există și body-uri cu umeri plic, astfel încât să le poți îmbrăca cu ușurință, fără a fi nevoie să le tragi peste cap.

Un body este o formă de lenjerie intimă care se pune peste pielea goală. Poate fi folosit și ca pijama.

 

Salopete – mai utile decât par

Salopetele reprezintă piese la fel de populare și esențiale precum body-urile și vin în multe variante: cu mâneci lungi sau scurte, sau chiar fără mâneci și cu pantaloni, adică picioarele bebelușului vor fi acoperite.

Salopetele sunt foarte utile, mai ales în primele luni de viață ale copilului. Când micuțul va crește, salopetele se transformă de obicei în pijamale. Sunt populare pentru că sunt ușor de pus și funcționale.

Salopeta bebelusi cu maneca lunga, catei Salopeta bebelusi pentru vara, bleu, “newport”

 

Având pantaloni, dar cu capse pe toată lungimea acestora, salopetele sunt foarte utile, mai ales dacă bebelușul are tendința de a-și scoate șosetele. În mod ideal, ar trebui să cumpărați salopete care se închid pe toată lungimea, făcându-le mai ușor de îmbrăcat.

Salopetele pot fi puse și peste body-uri.

 

Materialele sunt esențiale

Următorul aspect de care trebuie să țineți seama este materialul din care sunt făcute body-urile și salopetele, calitatea acestora, mai ales datorită faptului că aceste obiecte de îmbrăcăminte sunt de regulă puse direct pe piele.

Karababy este locul ideal de unde puteți face cumpărături de calitate pentru nou-născuți și bebeluși și vă propune produse din bumbac, țesătura cea mai potrivită pentru pielea copilului.

Salopeta bebelusi pentru vara, bleu, “newport”
Salopeta bebelusi pentru vara, bleu, “newport”

Indiferent dacă sunteți în căutarea unor ținute complete pentru bebeluși sau a unor articole separate, Karababy le are pe toate.

Karababy propune modele moderne, făcându-le o opțiune ideală pentru orice moment, de la statul în casă, ieșirea la plimbare, până la întâlniri de familie sau ședințe foto.

De remarcat că etichetele cu mărimea și condițiile de întreținere sunt aplicate prin serigrafie. iar vopselurile și capsele folosite sunt de calitate superioară și nu conțin substanțe care să irite pielea sensibilă a copilului.

În plus, Karababy propune produse din materiale de calitate (RIB pieptanat-100% bumbac), care nu intra semnificativ la apa (max 2%), nu-și schimbă aproape deloc dimensiunile sau forma și își păstrează culoarea.


Comandă haine pentru bebeluși și nou născuți de calitate de la Karababy!