Idei de cadouri pentru bărbați, potrivite indiferent de vârstă

Deseori ni se întâmplă să fim în pană de idei și să pregătim în ultimul moment cadoul pentru bărbatul din viața noastră.
Chiar dacă nu alegi cadoul potrivit, speri să aprecieze gestul.

Dar ce faci atunci când îți dorești ca acesta să simtă nu doar implicarea ta, ci și să-i placă cadoul și să-i fie util?

În acest sens, ți-am pregătit o serie de idei de cadouri pentru barbati.

Aceasta listă te va ajuta să impresionezi, dar totodată să contribui la imaginea impecabilă a bărbatului de lângă tine.

În plus, nu va trebui să pierzi timpul pentru a merge în oras.

Poți comanda online, din confortul casei tale, toate produsele recomandate.

Am ales branduri premium, ale căror calitate s-a demonstrat de-a lungul timpului.

 

Iată care sunt propunerile noastre de cadouri pentru bărbăți:

1. Geantă de voiaj din piele naturală

Cu un astfel de cadou te adresezi bărbaților care adoră să planifice în weekenduri câte un city break, o escapadă la munte și care călătoresc inclusiv în interes de serviciu.

Pentru ei o geantă de voiaj premium, este chiar un lux necesar. Este recomandat să gasiți o astfel de geantă prevazută și cu o curea de umăr detașabilă, aceasta oferind avantajul de a fi purtată ca geanta de mănă, pe umar sau crossbody.

Cadouri pentru bărbați- Geantă de voiaj din piele naturală

Geantă de voiaj din piele naturală

Mai multe detalii

 

2. O cămașă personalizată în toate detaliile

Cămașa concepută integral pe mărimile lui este un cadou ce va fi apreciat din prima clipă și un obiect vestimentar cu care iubitul sau soțul tău se va mândri, fiind o piesă unicat.

Cu o astfel de surpriză, îl vei face nu doar să zâmbească ci cu siguranță vei primi și tu aprecierea lui pentru un un cadou despre care se poate spune la propriu că i se potrivește perfect.

De data aceasta recomandarea noastră se îndreaptă catre un producator cu o tradiție de peste 70 de ani, Braiconf. Brandul vă pune la dispoziție un customizator interactiv a cămașii dorite.

Cadouri pentru bărbați - Camasi made to measure

Camasi made to measure

Mai multe detalii

 

3. Ceas unic din lemn

Pentru că un cadou este menit să încurajeze o emoție pozitivă, cu siguranță un ceas de mână poate exprima aproape orice sentiment – de la apropiere și admirație, până la dragoste.

Dincolo de simbolistica evidentă de apreciere a timpului, vei reuși să rămâi indirect, alături de persoana dragă printr-o formă discretă de a măsura timpul până când o să fiți din nou împreună.

Nu întâmplător am ales brandul NOAH, ci pentru că este 100% românesc și se remarcă prin originalitatea de a folosi lemnul pentru obținerea unor ceasuri unice.

Fiecare client are posibilitatea să-și creeze propriul ceas de la zero, alegând fiecare element al ceasului dintr-o plajă foarte largă de opțiuni. La ei cu siguranță este imposibil să nu găsești acel ceas care să te reprezinte, ba chiar putem spune că până și cutia acestuia denotă o plăcută și rară ateție la detalii.

Cadouri pentru bărbați - Ceas NOAH

Ceas NOAH

Mai multe detalii

 

4. Produse premium pentru bărbierit

Orice bărbat are rutina lui specială în ceea ce privește bărbieritui.

Pentru bărbații cu un stil retro, recomandarea noastră este un aparat de ras cu lamă clasică. Poate fi însoțit de un pamatuf din par natural, cu mâner din material cromat, lemn sau corn.

Pentru cei moderni, care apreciază performanțele tehnologiei, dar totuși preferă barbieritul clasic, ideale sunt aparatele cu rezervă Gillette Mach 3. Este cunoscut faptul că, la nivel de eficiență au performanțe triple și sisteme care permit mai ușor urmărirea conturului feței.

Aceste aparate de ras sunt special conceput pentru a reda un echilibru perfect între formă și funcționalitate.
Manerul traditional placat cu crom, lemn sau corn este realizat manual în Marea Britanie sub marca Edwin Jagger. Acesta oferă plăcerea unui bărbierit premium alături de cea mai bună manevrabilitate.

Pamatuful de-o finețe aparte este proiectat special din materiale selectate să confere o senzație fină de mângâiere. Aceste aspecte il fac unul dintre cele mai rafinate accesorii pentru barbierit.

Indiferent că alegi un aparat clasic, modern sau un set complet, important este că vei oferi, nu doar un cadou extrem de util ci și unul deosebit care o să fie apreciat mai des decât îți imaginezi.

Produse premium pentru bărbierit

Produse premium pentru bărbierit

Mai multe detalii

 

5. O pereche de butoni

Deși foarte puțini știu sau țin cu adevărat cont de acest aspect, butonii sunt printre puținele bijuterii pe care le pot purta bărbații.
Aceștia sunt perfecți pentru a accesoriza o cămașă și a-i imprima o imagine nu doar sofisticată ci și cu acel strop de eleganță care-i conferă unicitate și distincție.

Ocupând un loc esențial într-o ținută masculină elegantă, butonii pot evidenția nu doar rafinamentul, gusturile și pasiunile celui care îi poartă, dar transmit foarte multe despre personalitatea unui bărbat.

Dacă alegi să oferi un astfel de cadou prin excelență masculin, vei accentua imaginea oricărui bărbat elegant, atent la detaliile care-l disting de ceilalți.

Butoni Tudor Personal Tailor

Butoni Tudor Personal Tailor

Mai multe detalii

 

6. Un stilou personalizabil de la un brand cu tradiție

Oportunitatea de a putea oferi un cadou la fel de unic precum semnătura, nu are cum să nu-ți surâdă. Mai ales dacă destinatarul este o persoană importantă în viața ta.

Deși pentru mulți tehnologia a înlocuit instrumentele de scris, unicitatea unei astfel de bijuterii gravate cu un mesaj personal, capătă o simbolistică aparte, ce dăinuie dincolo de limitele timpului sau ale modei.

Vă propunem un brand de tradiție, Poenari, care pentru cunoscători nu mai are nevoie de niciun fel de recomandare. Numele nu este doar un garant al a calității, ci și un motiv de mândrie națională. În 1827 Petrache Poenaru îl breveta în Franța sub denumirea: „Condei portăreț fără sfârșit, alimentându-se el însuși cu cerneală”

Cadouri pentru bărbați - Stilou POENARI

Stilou POENARI

Mai multe detalii

 

Pulover de calitate, pentru o imagine rafinată

Un bărbat care ține la imaginea lui, nu va avea niciodată suficiente pulovere pentru ținutele business sau casual.

Alege un pulover de calitate, în culoarea potrivită garderobei lui și o să-l surprinzi plăcut!

Evident că opțiunile sunt multiple:cu nasturi, cu guler înalt sau în V. Important este să fie confecționate din lână de merinos, de cea mai bună calitate. Acest lucru garantează un confort sporit și te asigură ca aspectul acestuia nu se va deteriora dupa spălare.

Cadouri pentru bărbați - Pulover Tudor Personal Tailor

Pulover Tudor Personal Tailor

Mai multe detalii

 

Sperăm că acest mini-ghid să îți fie de ajutor și te va scuti de orele pierdute prin magazine, astfel încât să te poți bucura de mai multe momente alături de persoana iubită.