Când alegem o lenjerie de pat trebuie ținut cont de faptul că este decisivă pentru confortul dormitorului și de ea depinde calitatea somnului si pentru un somn odihnitor.

Modelele, dimensiunile și culorile sunt foarte importante pentru aspectul unei camere, dar materialele din care este confecționată lenjeria de pat, sunt elemente de care trebuie să țineți cont în primul rând pentru a crea dormitorul viselor voastre.

Lenjerie Pat Bumbac Palm

Lenjerie Pat Bumbac Palm

 

 

Vise care trebuie să fie foarte frumoase, evident!

Lenjeria de pat nu trebuie neglijată

Printre elementele care alcătuiesc decorarea unui dormitor, lenjeria de pat de calitate superioara este una care nu trebuie neglijată.

Pe lângă aspectul său estetic precum al unor ghivece de flori, își propune să ofere confortul, așternutul fiind alături de saltea, garantul unei nopți de calitate si al unui somn odihnitor.

Cum spuneam, pentru a alege lenjeria de pat potrivită, ar trebui cunoscute câteva reguli de bază, începând cu dimensiunile patului, a unei cuverturi de pat, a păturii și pernelor, indiferent daca este vorba de patul copiilor sau de un pat dublu.

Apoi vine alegerea materialului, culorilor și modelelor, feţele de pernă si ce huse de pat ghidează ambianța dormitorului.

În multitudinea de seturi oferite pe piață, totuși cum să decidem? Preferatul este adesea estetic, dar si alte proprietăți precum curățenia și întreținerea contează…

Alegerea materialului, importantă

Alegerea materialului unui set huse de pat sau a unor perne decorative ar trebui să fie condiționată de anotimp.

Vara, cel mai bine este să alegeți lenjerii bumbac satin dintrun un material ușor care să păstreze prospețimea, în timp ce iarna, este recomandat un material care reține căldura, materiale care sa fie placute la atingere.

Îţi recomandăm:


Magazin Lenjerii de pat +10% reducere la Lenjerii de pat pentru 2 persoane

Cu toate acestea, unii preferă căldura tot timpul anului, în timp ce alții tolerează mai bine frigul, iar o lenjerie din bumbac si o patura cocolino satisfac ambele nevoi.

Bumbacul, materialul preferat pentru lenjerii pentru pat

Cel mai cunoscut dintre cele mai diverse materiale rămâne bumbacul în toate formele sale: bumbac ranforce, bumbac pat din finet sau lenjerii bumbac satinat.

Bumbacul este de departe materialul preferat pentru lenjeria de pat sau pentru o lenjerie finet.

Calitatea sa depinde de densitatea firelor pe centimetru pătrat.

Cu cât sunt mai multe, cu atât este mai rezistent materialul textil, putand fi folosit pentru huse de pat, paturi si cuverturi, perdele si draperii, perne si pilote.

Favorit în industria textilă pentru lenjerie de pat

Bumbacul este un favorit în industria textilă.

Se găsește în multe articole de lenjerie de pat cocolino, perne si pilote sau lenjeriile 3d si 5d.

Bumbacul este apreciat pentru versatilitate, este preferat și pentru moliciune și confort.

Acest material flexibil și plăcut face posibilă realizarea unei lenjerii pat din finet de calitate.

Fibra de bumbac, puternică și rezistentă

Bumbacul prezintă o mare versatilitate, de unde și succesul său în industria textilă.

Bumbacul are numeroase avantaje pentru confecționarea unui set de lenjerie pentru pat dublu, deoarece fibra de bumbac are o absorbție ridicată și este ideală pentru vopsire rezultand astfel faimoasele lenjerii cu 3d digital print sau cu modele cu Mos Craciun pentru camera copil.

Puternică și rezistentă, țesătura din bumbac pentru huse de pat sau lenjerie single de culoare alba poate fi spălată și călcată de multe ori fără a fi modificată.

De asemenea, un set lenjerie de pat confectionata din bumbac are avantajul de a fi un bun conductor termic.

Lenjerie de Pat Satin Softlife Line Bordo

Lenjerie de Pat Satin Softlife Line Bordo

 

 

Atrage umezeala corpului, favorizează evaporarea, răcirea și facilitează disiparea căldurii.

Diversele forme, culori și dimensiuni ale lenjeriei de pat dublu din bumbac creează o armonie perfectă cu întregul dormitor.