Îngrijirea bumbacului

Pentru a menține catifelarea lenjeriei de pat din bumbac este esențial să rămâneți vigilenți cu privire la îngrijirea acestei fibre vegetale.

De asemenea, pentru a asigura longevitatea articolelor de pat din bumbac, se recomandă ca la spălare să nu amestecați rufele din bumbac alb cu rufele colorate.

Asigurați-vă că selectați un ciclu de spălare la 60° C sau mai puțin folosind cantitatea recomandată de balsam și săpun și un înălbitor fără clor.

Pentru uscare, selectați o temperatură medie dacă utilizată o mașină de uscare sau atârnați hainele într-un loc foarte bine aerisit.

Așternuturile din bumbac finet

Finetul este o țesătură moale și ușoară din bumbac, mai rezistentă decât lâna și cu o capacitate sporită de a absorbi umezeala.

Este folosit în mod special pentru fabricarea hainelor ușoare și călduroase, precum pijamale, lenjerii de corp pentru adulți, copii și bebeluși.

Lenjerie Finet 6 piese cu ELASTIC Ioana

Lenjerie Finet 6 piese cu ELASTIC Ioana

 

Oamenii aleg lenjerii de pat din finet și pentru aceste avantaje, dar și pentru mult mai accesibil.

Așternuturile din finet nu provoacă alergii și pot fi recomandate ca lenjerii de pat pentru copii, mai ales bebeluși, dar și bătrâni și persoane sensibile.

Călduros și confortabil

Specialiștii spun că cele mai importante avantaje pe care le prezintă aștenuturile din bumbac finet sunt: tușeul plăcut, capacitatea de a lăsa corpul să respire, rezistența materialului și păstrarea îndelungată a calității, spălarea ușoară, este călduros și confortabil.

Profită acum de reducerile pentru Lenjerii de pat!

Pentru bebeluși

Pentru bebeluși sunt utilizate întotdeauna țesături mai delicate și moi, iar finetul oferă aceste avantaje. Bumbacul finet este utilizat și pentru hăinuțe pentru bebeluși nou-născuți și copii.

Finetul este perfect pentru persoanele cu pielea delicată, care vor să doarmă într-un pat confortabil.

Lenjeriile pentru pat realizate din bumbac finet sunt recomandate în special pentru perioadele reci ale anului deoarece păstrează căldura fără a crea un efect de seră și fără provoca transpirația, dar foarte multe persoane preferă acest tip de material și pe timpul verii datorită texturii fine care face somnul liniștitor.

Lenjerie de pat Finet 6 piese cu ELASTIC Olivian

Lenjerie de pat Finet 6 piese cu ELASTIC Olivian

 

De remarcat că așternuturile de bumbac finet au o rezistență sporită, nu se deteriorează ușor ,iar culorile nu sunt afectate de spălările repetate, deoarece studiile au dovedit că structura fibrelor nu este afectată ușor de detergenți.