Folosește o saltea de presopunctură

 Acasă putem folosi un instrument foarte simplu și accesibil, care funcționează pe baza principiilor de presopunctură și care ne poate ajuta să ne relaxăm, dar să și tratăm:

Este o soluție care și-a dovedit eficacitatea în privința ameliorării durerilor de spate, dureri de cervicală sau mușchi tensionați și contractați… dar și în cazul celor care suferă de circulație proastă sau celulită, ori la persoanele care se plâng de  epuizare, stres psiho-fizic, insomnie.

TermoMag Mysa Duo
TermoMag Mysa Duo

Relaxare totală cu saltea de presopunctură Mysa

Salteaua suedeză Mysa nu este doar un instrument terapeutic, fiind  benefică tuturor celor care vor să se relaxeze intens pentru câteva minute.

Pentru manageri care doresc să scadă stresul acumulat în timpul zilei, mame cu carieră ce vor un moment de răsfăț printr-o relaxare totală, ori sportivi cu afecțiunui și dureri musculare.

 

Ajutor pentru cine are probleme cu somnul

Oricine ai fi … Mysa s-a gândit la tine, a creat modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și l-a perfecționat de-a lungul anilor.

Salteaua Mysa este de un real ajutor și pentru terapeuți și pentru oricine se simte epuizat sau are probleme cu somnul:  Mysa oferă beneficiile sale într-un mod complet natural!


Salteaua suedeză originală Mysa

Câteva minute pe zi, acasă cu prețul unui singur masaj … nimic electric, nicio substanță de înghițit … o saltea mică, simplă, din bumbac cu un interior din fibră naturală.

 

Secretul saltelei, extrem de simplu

Secretul saltelei este foarte simplu și se regăsește în microvârfurile speciale de deasupra ei: întinde-te cu partea corpului pe care vrei să o tratezi și ele vor lucra pentru tine, dizolvând tensiunea din trupul și mintea ta.


Pernă termo Mysa

Oferă-ți momente de relaxare și ușurare incredibile, care te vor însoți pe tot parcursul zilei.

Iar dacă o vei folosi înainte de a merge la culcare, vei avea un somn imediat și regenerant.

Vă dorim multă sănătate!